F3: Dennis med helbom på kvalifiseringen på Silverstone

  Dennis Hauger #6 Hitech GP performs during FIA Formula 3 Championship at the Red Bull Ring on JUL 2-5 2020. // Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool // AP-24HNYMQ191W11 // Usage for editorial use only //
  (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

  FORMEL 3: Etter å ha vist god progresjon gjennom det tre første løpshelgene, som kulminerte med en pallplass i Ungarn for to uker siden, så ble det flere skritt tilbake for Dennis Hauger da det gjaldt som mest under kvalifiseringen på Silverstone til lørdagens løp.

  – ANNONSE –

  Selv om det så lovende ut med en midlertidig femtetid under treningen fredag morgen, gikk det adskillig dårligere under kvalifiseringen. På første pass med nye dekk satte han 13. tid som sitt beste, men han endte helt nede på 19. plass uten å forbedre seg på andre forsøk. Med det havnet han over sekundet bak amerikanske Logan Sargeant i Prema som satte bestetid. Teamkompis i Hitech GP, Liam Lawson satte andre bestetid, mens mesterskapsleder Oscar Piastri i Prema satte tredjetiden.

  LES OGSÅ: Dette sier statistikkene om Dennis sin Formel 3-sesong så langt i i år

  Dermed ligger det an til en krevende løpshelg for den norske Red Bull-junioren. Han må kunne klatre ni plasser under lørdagens løp for å ha større sjanser for et godt resultat på søndag. Da snus nemlig resultatlisten med de ti beste som grunnlag for startrekkefølgen søndag.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –