F3: Årets første Formel 3-tester utsettes inntil videre for Dennis og resten av sirkuset

  Dennis Hauger #6 Hitech GP, performs during round six of the FIA Formula 3 Championship at Circuit de Barcelona - Catalunya, Spain on Aug 14 - 16, 2020. // Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool // SI202008150206 // Usage for editorial use only //
  Dennis Hauger. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  FORMEL 3: 16. og 17. mars var det egentlig duket for årets første offisielle tester for FIAs Formel 3-mesterskap, hvor norske Dennis Hauger går på sin andre sesong. 17-åringen har i år signert for toppteamet Prema, og er med det ventet å kjempe helt i toppen – men da er også all testing gull verdt for å stille så godt forberedt som mulig.

  – ANNONSE –

  Men verken Hauger eller hans konkurrenter får reist til Spania og Barcelona hvor den første testen opprinnelig skulle vært avviklet. Årsaken er innreiseforbudet fra Storbritannia til Spania, som nå er forlenget av spanske myndigheter til å gjelde til tidligst 16. mars.

  De britiske teamen Carlin og Hitech, samt de britiske utøverne, nektes dermed å ta seg inn i Spania – og med det har FIA nå besluttet å utsette den første testen inntil videre – slik at alle team og utøvere kan stille opp på like vilkår. Datoen for sesongstarten er forøvrig satt til Formel 1-helgen på samme anlegg i Spania, 5. til 7. mai.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –