F2: Haugers rivaler fra 2020-sesongen imponerte med hver sin seier i Bahrain

  Liam Lawson #7 Hitech performs during the pre-season test of the FIA Formula 2 Championship at Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain on March 8, 2021. // Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool // SI202103100541 // Usage for editorial use only //
  Liam Lawson. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

  FORMEL 2: Ikke bare er Formel 1-sesongen i gang, men denne helgen starter også Formel 2-sirkuset på Bahrain International Circuit. Formatet for supportklassene til Formel 1 er i 2021 endret til at ingen løp overlapper mellom Formel 2 og Formel 3, samtidig som de nå får ett løp ekstra gjennom helgen.

  – ANNONSE –

  To av tre løp er altså gjennomført lørdag, og for de som fulgte med på Dennis Haugers debutsesong i Formel 3 neste sesong kan dra kjensel på mange navn som nå har tatt steget opp. En tredjedel av feltets førere, nærmere bestemt 9 av 24, kjørte Formel 3 i år, og det første løpet for sesongen var det Haugers teamkompis fra i fjor – Liam Lawson – som klinte til med en imponerende seier i sitt aller første løp. I dette løpet ble også David Beckmann nummer tre, Beckmann som forøvrig ble nummer seks i Formel 3 i fjor.

  Hitech-fører Lawson fra New Zealand hadde også en imponerende start i lørdagens andre løp, men ble snurret og mistet muligheten for nok en pallplass. I stedet var det fjorårets Formel 3-mester, Oscar Piastri, som klinte til med en seier, og dermed er det to såkalte «rookier» i årets Formel 2 som har tatt én seier hver på de to første løpene.

  Inderen Jehan Daruvala, som forøvrig er Red Bull-junior han også, leder sammenlagt etter to løp med en andre- og tredjeplass. Siste løpet kjøres tidlig søndag ettermiddag før Formel 1-løpet braker løs tidlig søndag kveld.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –