F1: Snøt teamkameraten for pole position da det gjaldt som aller mest

  2020 Portuguese Grand Prix, Friday - Wolfgang Wilhelm
  (Foto: Wolfgang Wilhelm / Mercedes)

  FORMEL 1: For andre gang i år er Formel 1-sirkuset nå på en arena de aldri har vært før da Portugal og Algarve er destinasjonen for årets 12. av totalt 17 runder i Formel 1-VM. Og med en helt ny bane for de aller fleste, og for Formel 1 som sådan, så ligger det et ekstra lite spenningsmoment foruten hvem som blir «best of the rest» etter Mercedes-duoen Lewis Hamilton og Valtteri Bottas, samt Red Bulls Max Verstappen.

  – ANNONSE –

  Og vi kan avsløre først som sist at det var disse tre som nok en gang skulle få ta del i topp 3-intervjuet etter at kvalifiseringen var over, og det ble altså i rekkefølgen Hamilton-Bottas-Verstappen. Dog har Bottas i utgangspunktet vist seg som det klart sterkeste kortet denne helgen, og det så også ut til at Verstappen skulle splitte sølvpilene, men med en kanonrunde helt på tampen på sitt aller siste forsøk, så var et altså Lewis Hamilton som trakk det lengste strået – hans 97. pole position i rekken.

  «Best of the rest» ble Charles Leclerc, nok en gang en strålende prestasjon av monegaskeren som tyner maks – og kanskje litt til – ut av en relativt lite konkurransedyktig Ferrari denne sesongen. Sergio Perez tok også en god femtetid for Racing Point.

  Få 25 prosent avslag ved å bruke rabattkoden «PP2020»*

  *Gjelder første periode du kjøper for. Gjelder ikke gavekort.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –