F1: Ricciardo i storform under de første fritreningene i Russland

  Daniel Ricciardo. (Foto: XPB / James Moy Photography Ltd. / Renault)
  Daniel Ricciardo. (Foto: XPB / James Moy Photography Ltd. / Renault)

  FORMEL 1: Etter en aldri så småsjelden pause sist helg er det på tide med en ny Formel 1-helg når sirkuset nå har beveget seg videre til Russland og Sotsji for årets tiende løpshelg. Siden banen gjorde sitt inntog i 2014 har det vært Mercedes-seire hvert eneste år, og sølvpilen fortsatte å vise at de har et unikt tempo inne på denne banen.

  – ANNONSE –

  Valtteri Bottas toppet listen på begge fritreningene, mens Lewis Hamilton måtte nøye seg med andretiden under den andre fritreningen. Under første pass kom Hamilton aldri i posisjon til å sette en ordentlig rask runde, blant annet da han flatspottet et viktig sett med dekk. Så briten – som denne helgen kan tangere Michael Schumachers hittil unike rekord på 91 enkeltseire – måtte nøye seg med nest svakeste tid, 2,7 sekunder bak lagkameraten.

  «Best of the rest» heter ikke Max Verstappen denne gang. I stedet har Renault-fører Daniel Ricciardo vist et meget sterkt tempo, tatt i betraktning at Mercedes er fullstendig overlegne. Renault-føreren fra Australia endte halvsekundet bak Bottas med en andretid under første fritrening, og satte tredjetiden på andre pass – drøye sekundet bak Bottas.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –