F1: Mercedes fullstendig akterutseilt under de første treningspassene i Baku

  Blir det nye oppvaskmøter for Lewis Hamilton og resten av Mercedes-teamet igjen? (Foto: Jiri Krenek / Mercedes)
  Blir det nye oppvaskmøter for Lewis Hamilton og resten av Mercedes-teamet igjen? (Foto: Jiri Krenek / Mercedes)

  FORMEL 1: Med mindre de regjerende verdensmesterne driver med tidenes «sandbagging» så fortsetter det å hvile mørke skyer over Mercedes, som hadde en av sine svakeste helger på lang, lang tid rent fartsmessig under Monacos Grand Prix. To uker er gått, og både Lewis Hamilton og Valtteri Bottas ser ut til å slite oppriktig.

  – ANNONSE –

  På første trening kjørte de inn til henholdsvis syvende- og tiendeplass, mens de var helt nede på 11.- og 16. plass under andre fritrening. Og dette på samme dekktype og tilsynelatende samme strategi for treningen som resten av teamene. Løpssimuleringen viste dog et halvsekund forskjell, mens enkeltrundene på raskeste oppsett viser at Mercedesen er over sekundet bak de beste.

  Og de beste – ja det er Red Bull og Ferrari som fortsetter der de slapp etter Monaco. Nå er det dog Red Bull som regjerer, med Max Verstappen og Sergio Perez med hver sin bestenotering på første- og andre fritrening. Carlos Sainz har kjørt inn til tredjetid ved begge treningene, mens teamkompis Charles Leclerc landet henholdsvis andre- og fjerdetid.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –