F1: Lance Stroll fikk ny teamkompis og klinte til med imponerende tider på treningene

  Lance Stroll. (Foto: BWT Racing Point F1 Team)

  FORMEL 1: De første fritreningene er unnagjort på Silverstone i forbindelse med helgens Storbritannias Grand Prix, og det begynner å bli mindre og mindre tilfeldig å se rosa biler helt der oppe.

  – ANNONSE –

  Riktig nok var Max Verstappen i Red Bull raskest på første fritrening, faktisk hele fire tideler foran Lewis Hamilton i Mercedes. Men Lance Stroll i Racing Point fulgte på like bak og satte en tredjetid, tidelet bak de siste års verdensmester.

  Og Stroll fortsatte å levere under andre fritrening, og satte intet mindre enn bestetid på 1:27,274. nærmere åtte tideler raskere enn seg selv fra første trening. Dette var også ni hundredeler raskere enn Red Bulls Alexander Albon – som forøvrig krasjet senere på treningen – mens Valtteri Bottas i Mercedes tok tredjetiden, seks hundredeler bak der igjen.

  Alles øyne var imidlertid rettet mot comeback-kid Nico Hülkenberg. I 12. time ble tyskeren kastet inn i Racing Point for å erstatte en koronasmittet Sergio Perez, og til ikke å ha kjørt en meter med Formel 1-bil tidligere i år, så leverte 32-åringen godt. Hülkenberg satte henholdsvis niende- og syvendetid på første og andre fritrening.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  Nico Hülkenberg gjør seg klar til sine aller første metere i en Formel 1-bil siden Abu Dhabi i november i fjor. (Foto: BWT Racing Point F1 Team)

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –