F1: Hülkenberg langt på vei bekreftet som Perez-erstatteren på Silverstone

  Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS19. Formula One Testing, Day 1, Monday 18th February 2019. Barcelona, Spain.
  Nico Hulkenberg. (Foto: Renault Sport F1 Team)

  FORMEL 1: Spekulasjonene om hvem som skulle ta over setet til Sergio Perez begynte like raskt som nyheten om at meksikaneren testet positivt for koronaviruset, og tidlig meldte diskusjonene seg om det skulle være Mercedes-reservene Stoffel Vandoorne eller Esteban Gutierrez, eller om tidligere daværende Force India-fører Nico Hülkenberg var tilgjengelig.

  – ANNONSE –

  Nå viser det seg at det nettopp er sistnevnte som skal overta setet. Selv har ikke Racing Point bekreftet dette i skrivende stund, men kombinasjonen av at Hülkenberg er observert på Silverstone med munnbind og at flere medier – inkludert den offisielle kontoen til Formel 1 – konstaterer at Hülkenberg skal overta bilen senker oddsen betraktelig.

  Det eneste potensielle skjæret i sjøen vil være om Hülkenberg selv tester positivt på viruset. Det er kun testresultatet som nå står i veien for et snarlig comeback etter at han var ferdig som Renault-fører etter fjorårssesongen.

  Det store spørsmålet som alle nå stiller seg; skal Nico Hülkenberg ta sin første pallplass? Han innehar den nokså utakknemlige rekorden for flest antall Grand Prix-starter uten å havne på pallen, men den 33-årige tyskeren har kanskje aldri før hatt bedre muligheter rent teknisk til å ta en pallplass med tanke på konkurransedyktigheten som Racing Point har vist hittil i år.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –