F1: Hülkenberg formaliteter unna å havne i Aston Martin

  Nico Hülkenberg. (Foto: BWT Racing Point F1 Team)
  Nico Hülkenberg. (Foto: BWT Racing Point F1 Team)

  FORMEL 1: Det mangler bare en signatur før fjorårets superreserve Nico Hülkenberg blir mannen som skal steppe inn om Sebastian Vettel eller Lance Stroll får problemer denne sesongen.

  – ANNONSE –

  Båndet mellom tyskeren og teamet, som nå heter Aston Martin, går langt tilbake. Hülkenberg kjørte for teamet – som den gang het Force India i 2011 og 2012 – før han kom tilbake i 2013 og ble ut 2016-sesongen før han gikk videre til Renault. I tillegg steppet han jo inn både for Sergio Perez og Lance Stroll i fjorårssesongen.

  Hülkenberg som fortsatt holder rekorden for flest løp uten pallplass, har kjørt 179 løp og imponerte så mange i fjor, at mange også trodde han kunne få plassen i Red Bull som til slutt ble kapret av Sergio Perez.

  Teamsjef i Aston Martin, Otmar Szafnauer, har flere ganger hintet kraftig om at Hülkenberg får en rolle i Aston Martin-teamet. I følge insidere i Aston Martin vil han neppe være til stede på alle løp, men være tilgjengelig ved behov.

  – Det er mye mulig vi signerer Nico. Det er ingenting som er offisielt enda, men vi har god dialog med ham – det ville vært veldig fint for oss, sa Szafnauer til RTL.

  Med Hülkenberg på plass vil Aston Martin ha enda en viktig link til Tyskland på plass. Sebastian Vettel kom jo til teamet etter seks år i Ferrari, og nylig kom også den tidligere sjefen for Mercedes-AMG, Tobias Moers inn og ble CEO for morselskapet Aston Martin Lagonda, der Mercedes også som kjent eier 20 prosent av aksjene.

  Dette innholdet er levert i samarbeid med Formel-1.no.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –