Eksklusivt tilbud: Nå har vi til og med fått vår egen T-skjorte for salg

  Sjekk ut den nye Parc Fermé-T-skjorta som har kommet, men som selges relativt eksklusivt foreløpig.

  I utgangspunktet har vi kjøpt inn T-skjorter med vår logopåskrift mest til internt bruk, men nå har vi fått på plass en helt ny utgave som vil kunne legges ut for salg.

  – ANNONSE –

  Ettersom vi ikke har lagt ned en veldig klar strategi på salg av effekter med vår etterhvert nokså gjenkjennelige logo i bilsportmiljøet, så er det ikke bestilt inne noe voldsomt stort kvantum. Derfor selges de få vi har inne nå med en slags eksklusivitet, men om responsen viser seg å være god, så vil vi gjøre umiddelbare større bestillinger fra produsenten.

  Enkelt og greit har vi tre T-skjorter i størrelse medium og tre T-skjorter i størrelse large inne akkurat nå i skrivende stund. Den er også kun satt opp for kornblå foreløpig (se fullskala bilde nederst), men andre farger kan komme senere. Prisen er midlertidig satt kr 299,-. Frakt kommer i tillegg (kr 79,-) hvis den ikke kan hentes i Larvik eller andre avtalte steder.

  Vi foretar manuell bestilling foreløpig framfor nettbutikkløsningen som dagens nettside har for abonnement og kalendersalg, men det skal ikke ha noe å si for kjøpsprosessen. Leveringstid skal være innen en uke. Det er førstemann til mølla for at vi skal få sendt fortløpende samme virkedag. Bestillinger som kommer inn etter at disse seks T-skjortene eventuelt er bestilt vil få en noe lengre leveringstid, men vi holder dere oppdatert dersom det skulle være tilfelle.

  * Bestillingsvare. Kan medføre noe lengre leveringstid.
  * Ved bestilling for bedrift
  * Faktura kommer i Vipps-appen. Forutsetter at vedlagte telefonnummer er registrert på Vipps.
  ** Forutsetter at bedriftens org.nr. er oppført i ELMA-registeret for EHF-mottak.
  *** Varen sendes når betalingen er registrert.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –