Det amerikanske mesterskapet i rallycross legges ned – igjen

  (Foto: ARX)
  (Foto: ARX)

  RALLYCROSS: Etter to års forsøk har rettighetshaverne IMG, som også styrer Rallycross-VM, bestemt seg for å legge ned Americas Rallycross Championship, ARX. Det kunngjør de i en melding på sosiale medier fredag kveld norsk tid.

  – ANNONSE –

  ARX tok over rollen som det amerikanske rallycrossmesterskapet etter at Global Rallycross Championship (GRC) gikk konkurs etter 2017, et mesterskap som hadde blitt holdt siden 2011. IMG tok på seg jobben med å skape et rallycrossmesterskap etter europeiske tradisjoner og standarder gjennom ARX, og dette har nå altså mislyktes.

  – Etter diskusjoner med en bred gruppe aktører og interessenter, så har IMG tatt den vanskelige beslutningen med å ikke videreføre det amerikanske rallycrossmesterskapet etter 2019-sesongen. Vi vil takke lidenskapelige supportere, team, førere, partnere og arrangører for støtte og deltakelse i det amerikanske mesterskapet, skriver ARX og IMG i en felles melding på sosiale medier.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –