Dennis Olsen kommer ikke til start på Le Mans i år

  Dennis Olsen. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)
  Dennis Olsen. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  RACING: Det har vært mye fram og tilbake med flere biler og førere med tanke på 24-timersløpet på Le Mans neste helg, og en av disse gjelder altså norske Dennis Olsen. I utgangspunktet har det vært planen hele veien at han skal kjøre, først ved at han stod på venteliste før han senere fikk plass da flere team trakk seg ut på grunn av koronasituasjonen.

  – ANNONSE –

  Det var kundeteamet Proton Competition, samme team som Olsen kjørte for i hele 2018-sesongen, som nordmannen skulle være gullføreren på i GTE Am-klassen, men det kom aldri fram hvilke sølv- og bronsegraderte førere som skulle på bilen. Det er gjerne slik at det er disse som bringer med seg budsjettet inn i teamet, mens gullføreren hyres inn for å hjelpe teamet med å skaffe så godt resultat som mulig.

  Nå er det midlertid klart at teamet trekker sin bil fra startfeltet, og dermed blir det ingen fransk 24-timer på Dennis Olsen i år – der han i fjor debuterte med en hederlig syvendeplass i Pro-klassen. Årsaken, etter hva Parc Fermé forstår, skal være at de nettopp slet med å finne en ønsket bronsefører som også kunne ha med seg sin del av budsjettet inn i Le Mans-starten.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –