Brasils Grand Prix: Satte bestetid før han plantet bilen i barrieren

  (Skjermdump: Viasport +)

  FORMEL 1: Store regnværsmengder preget starten på Formel 1-treningen i forbindelse med Brasils Grand Prix denne helgen, den nest siste løpshelgen for året. Det som først så ut til å bli en trening med lite aktivitet, utviklet seg etterhvert til mer kjøring etterhvert som regnet avtok mer og mer.

  – ANNONSE –

  Ikke alle satte rundetider gjennom de første 1,5 timene denne fredagen, men den som var raskest var Red Bulls Alexander Albon. Han klokket seg inn på 1:16,152, og det var drøye halvsekundet foran Mercedes-fører Valtteri Bottas. Ni tideler bak Albon vinner vi Ferraris Sebastian Vettel.

  Ettersom det var tegn til opptørking var det flere som forsøkte seg på på slicksdekk helt på tampen av treningen. Men det var ikke nødvendigvis det beste sjakktrekket, i alle fall ikke for Albon, som i nest siste sving seilet av banen og inn i dekkbarrieren, 2,5 minutt før slutt. Resten av treningen ble rødflagget og avsluttet.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –