Årsbeste av Marius etter Supercup-løpet på Monza

Publisert

PORSCHE SUPERCUP: Årets nest siste løpshelg i Porsche Supercup ble avviklet på Monza sammen med Formel 1-helgen, og som vanlig var Marius Nakken og Roar Lindland med på startstreken.

Marius Nakken. (Foto: Porsche / Team Project 1)

Og for førstnevnte, som har hatt en tøff sesong i sin første fulle satsing på Supercupen, ble det årsbeste tellende med en 13. plass i løpet på den legendariske banen i Italia. Nakken har tidligere i år vist at han som oftest presterer bedre i løp enn på kvalifisering, noe han igjen beviste ved å klatre fra fire plasser fra sin 17. startposisjon etter kvalifiseringen.

Marius Nakken ble forøvrig klassifisert på 13. plass under runden på tyske Hockenheim, men ettersom løpet ble avbrutt på grunn av uvær før halvkjørt løp var gjennomført, så ble ikke dette løpet tellende i mesterskapet.

Roar Lindland fortsetter å dominere i ProAm-mesterskapet og tok nok en seier og er ubeseiret som sådan. Nå trenger han kun to poeng på de to siste løpene i Mexico for å forsvare ProAm-tittelen fra i fjor.