Alle ansatte permitteres 50 prosent «inntil videre» mest sannsynlig over sommeren

  Norges Bilsportforbund sitt kontor på Bryn. I disse dager er det stengt, mens de ansatte holder forbundets funksjoner oppe gjennom hjemmekontor. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)
  Norges Bilsportforbund sitt kontor på Bryn i Oslo. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  BILSPORT: Mandag kunngjorde president i Norges Bilsportforbund, Per Madsen, at samtlige ansatte i NBF permitteres med 50 prosent fra og med onsdag 6. mai. Grunnet manglende bilsportaktivitet har forbundet mistet en markant andel av deres budsjetterte inntekter, og Madsen kan allerede konkludere med at de styrer mot et betydelig underskudd.

  – ANNONSE –

  Kontorene på Bryn ble stengt allerede 13. mars, dagen etter at myndighetene iverksatte de umiddelbare samfunnstiltakene knyttet korona-situasjonen – men det meste har vært i drift som normalt siden. Men nå vil også servicetiden og annen ventetid ta betydelig lengre tid med redusert kapasitet. Mest sannsynlig til 1. september, men kanskje også lenger, understreker Madsen.

  – Vi beklager dette, men håper på forståelse. Det er avgjørende for oss som bidrar som frivillige, enten det er i NBFs styre eller på andre områder, at Norsk Bilsport fort skal komme tilbake til normalen igjen når samfunnet ellers åpnes opp igjen. For å være best mulig rustet til dette må vi tilpasse ressursbruken til den hverdagen vi nå befinner oss i, skriver Madsen i et personlig innlegg på forbundets hjemmesider.

  Få 25 prosent avslag ved å bruke rabattkoden «PP2020»*

  *Gjelder første periode du kjøper for. Gjelder ikke gavekort.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –