Her kan du konkurrere om hvem du har aller minst tro på i Formel 1 denne sesongen

Hvor nærme null klarer du å komme fra sesongstarten i Bahrain til sesongavslutningen i Abu Dhabi?

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Det tenkte vi å finne ut i vår aldeles uhøytidelige konkurranse gjennom det offisielle Fantasy-konseptet til Formel 1. Her er det tusenvis av ligaer med hundretusenvis av spillere, og bare i Norge er det et høyt antall folk som spiller fantasy. Utover den offisielle norske rangeringen så er Viaplay sin egen liga kanskje den mest populære å konkurrere om flest poeng i.

Men om vi tar det til den andre enden av skalaen; hvor lite poeng er det mulig å score? Vi i Parc Fermé har derfor opprettet vår egen «Low Score»-liga. Ettersom man kan opprette flere lag med sin fantasykonto, så håper vi dere der hjemme vil dedikere ett av lagene deres til å score så lite poeng som mulig.

Low Score Leage by Parc Fermé

Koden til ligaen er:

033a610279

Poengsystemet er lagt opp slik at førere og team scorer poeng etter visse prestasjoner, men man får også minuspoeng ved enkelte negative hendelser - som fort kan ramme de positive prestasjonene i vesentlig større grad. Trykk på linken først i dette avsnittet for å gjøre deg kjent med hvordan poengene deles ut over en løpshelg.

Mer taktikk enn som så

En ting er at det er vel så krevende å treffe på hvilke førere som gjør det best i hvert enkelt løp, men klarer du samtidig å forutse hvilke førere som leverer svakest over en hel løpshelg etter fantasyspillets kriterier?

For i F1 Fantasy holder det ikke nødvendigvis bare å plukke de førerne som er lavest rangert i verdi. De skal også prestere langt under pari, for eksempel om man taper plasseringer i forhold til kvalifisering, om man attpåtil bryter løpet og liknende. Og man må for all del unngå de prestasjonene som gir plusspoeng, for eksempel om man er raskere enn teamkameraten, setter raskeste runde, kjører seg opp mange plasser i feltet og så videre.

Ligaopplegget i F1 Fantasy er relativt simpelt lagt opp, og vi har derfor én grunnregel; score så lite poeng som mulig over en hel sesong.

Premiering

Det er jo slik at man kan starte et lag og hoppe inn i en liga når som helst. Men vi kårer en vinner etter hver løpshelg, som får én måneds gratis abonnement på Paddock Pass til en verdi av 99 kroner.

Utover dette skal vi også kåre en sammenlagtvinner for sesongen som vinner et gruppeabonnement på Paddock Pass til en verdi av 2495 kroner. Dette abonnementet inneholder hele fem brukere som får tilgang til all vår journalistikk i ett år.

Kriteriet for å vinne sammenlagt er at du deltatt i samtlige løp fra og med sesongstarten i Bahrain førstkommende helg, det vil si at du må ha meldt på et lag innen kvalifiseringen lørdag.

Powered by Labrador CMS