Smadrer bilen i gårdsplassen – ender opp med latterkrampe


DEL

– Når skifersteinene og gjerdestolpene lå strødd rundt der, så kunne man vel ikke annet enn å le.

Det sier Mats Nygård, den joviale 20-åringen fra Kongsvinger som har vist seg å være blant de aller beste i Volvo Original denne sesongen.

Men allerede på den første etappen på Rally Hedemarken gikk det skeis da han punkterte på høyre framhjul. I videoen øverst kan du se hvor vanskelig det etterhvert ble for Nygård og hans gode kamerat Johan Svendsen i høyrestolen da høyre framdekk etterhvert sa takk for seg og serverte bakkekontakten videre til felgen, og i all etterpåklokskap innså Nygård at de burde stoppet for lenge siden.

(Foto: Privat)

I stedet dundret det av i høy hastighet rett inn på gårdsplassen til en stakkars beboer langs Ekeberg-etappen sør for Hamar. Smellen kan du se rett før videoen passerer syv minutter. Der kan du samtidig se at Nygård er ute av bilen på få sekunder, og bryter ut i fullstendig latterkrampe før han innser at han skulle stoppet for lenge siden.

– Haha, et kalas der, ja! Men dette var kjedelig. Jeg skulle gjerne vært med og kjempet litt, sier Nygård til Parc Fermé.

- ANNONSE -

Bilen ble skrot i fronten og umiddelbart følte Volvo-føreren at denne bilen bare var å kaste. Men etterhvert som timene gikk så skal han få bygd opp sin Volvo 940 igjen.

– Nå er jeg en stor erfaring rikere. Bilen blir å rette opp. Jeg har mye bra kompiser som stiller opp med deler, så det er ingen sak, sier en svært takknemlig 20-åring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here