NRK: Solberg kan se for seg Bakkerud som teamkompis

DEL
Andreas Bakkerud foran Petter Solberg på det berømte hoppet i Höljes. (Foto: Simen Næss Hagen)

Etter en 2017-sesong med konflikter og dramatikk kan eksospotta nå ha fått en annen lyd mellom de norske rallycrossrivalene.

For NRK har, i likhet med Parc Fermé, vært i snakk med Petter Solberg og Andreas Bakkerud inn mot sesongfinalen i Rallycross-VM, hvor framtiden er desto mer usikker for bergenseren enn for spydebergingen.

Og etter flere incidenter mellom dem opp igjennom årene, som i år toppet seg med et sammenstøt i Hockenheim og startdramatikken i semifinalen på Lånke, har situasjonen framstått som relativt kjølig mellom Solberg og Bakkerud.

Men 2017 er snart historie, og inn mot 2018 så er det ikke umulig å se gutta i team sammen. For ifølge NRK kan Petter nå finne på å åpne dørene for sin norske rallycrosskollega.

– Andreas er en kjempesjåfør, som er veldig dyktig. Han må temmes litt for å få den stabiliteten gjennom en hel sesong, men han er selvsagt en sjåfør som hadde vært artig å få med i teamet, sier Solberg til NRK.

Da Parc Fermé tidligere har vært i snakk med Bakkerud, så har han ikke lagt skjul på at teamet til Solberg står høyt opp på lista over hvor han vil være neste år. Det bekrefter han også overfor NRK.

- ANNONSE -

– Absolutt. PSRX har gjort det fantastisk de siste årene, så de er selvfølgelig veldig høyt oppe i kortstokken, sier Bakkerud.

(Foto: Simen Næss Hagen)

I tillegg har begge nordmenn tette bånd til energidrikkprodusenten Monster, noe som kan styrke Bakkeruds kort dersom det er en bil ledig til ham. Det er også all grunn til å tro at Johan Kristoffersson får forlenget opphold for teamet han ble verdensmester i, selv om kontrakten hans kun er for dette året.

LES OGSÅ: Dette tenker de norske rallycrossgutta inn mot VM-finalen

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here