Lover å gi alt for å komme på pallen i Wales

DEL
(Foto: @World/Even Management)

Andreas Mikkelsen på skuddhold til pallplass, mens Mads Østberg måtte kaste inn håndkledet med tekniske problemer.

For Hyundai-fører Mikkelsen har kjørt stabilt og godt gjennom lørdagen, selv om etappeseierne har uteblitt. Nordmannen har likevel blitt mer komfortabel med bil og oppsett og har posisjonert seg inn på en femteplass sammenlagt.

Men med bare 10,5 sekund opp til andreplassen, som innehas av VM-favoritt Sebastien Ogier, så kan alt skje. Mikkelsens lagkamerat Thierry Neuville kjemper en innbitt kamp med Ogier på pallen, og er bare halvsekundet bak franskmannen.

LES OGSÅ: Mikkelsen beste nordmann – Veiby rullet ut av pallplass

Elfyn Evans har beholdt ledelsen han opparbeidet seg gjennom første dagen på hjemmebane.

– Jeg ser frem til avslutningen i morgen. Det kommer til å bli fem spennende etapper, og jeg har planer om å gi alt for en plass på seierspallen, sier Andreas Mikkelsen etter lørdagens kjøring.

- ANNONSE -

(Foto: @World/Onebat Adapta World Rally Team)

Like bra har det dessverre ikke gått for Mads Østberg, som har hatt en vanskelig Rally Wales. Lørdagen ble ikke noe bedre og etter SS11 var det sluttkjørt for 30-åringen.

– Dette har vært problemet helt siden vi startet rallyet, og når det ikke er en ordentlig service hele dagen var det ikke mulig å finne eller ordne feilen. Det ble rett og slett for risikabelt å fortsette med en problem som dukket opp brått og uanmeldt. Jeg har hatt flere «tilbud» i høy hastighet som nær har sendt oss rett ut i skogen, og det kunne vi ikke kjøre videre med, sier Mads Østberg.

I WRC 2-klassen er Eyvind Brynildsen eneste norske håp, men 29-åringen mistet 4. plassen han hadde opparbeidet seg på den siste fartsprøven lørdag som gikk i mørket. Han har nå et snaut minutt opp til pallplassen. Ole Christian Veiby måtte som kjent bryte i går og har kjørt i et roligere tempo lørdag enn hva han gjorde fredag.

Pontus Tidemand leder denne klassen oppskriftsmessig før søndagens etapper skal kjøres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here