Årets hittil tøffeste utfordring står for tur for Porsche-Olsen

DEL
(Foto: Simen Næss Hagen)

Han har vært kongen av alle i den tyske Porsche-cupen, men i helgen må han bevise at han er best for å være helt sikker på gullet.

For det er ikke noe tvil om at Dennis Olsen har hatt et forrykende år i sin andre sesong i Porsche. Ikke bare har han prestert i Supercupen, men også i det tyske mesterskapet i samme merkecup har han til tider vært dominerende.

Likevel kan han ikke hvile på laurbærende den siste løpshelgen som avslutter mesterskapet, med to race i Hockenheim hvor sesongen også startet.

For i den forrige løpshelgen på Sachsenring leverte Olsen sin svakeste løpshelg, sett bort ifra første løpet på Red Bull Ring hvor han ikke tok et poeng. Samtidig har Nick Yelloly levert stabile resultater helt siden løpet i Østerrike, og nå skiller det «kun» 13 poeng mellom kamphanene i tet.

Det betyr at Olsen ikke kan bli noe dårligere enn nummer to i begge løpene denne helgen dersom Yelloly tar en dobbeltseier, slik Olsen selv åpnet sesongen med å gjøre.

Etter kvalifiseringen fredag kveld ligger i alle fall ballen hos Olsen. Der var tidene hans gode for andreposisjon på lørdagens løp, og tredjeposisjon på søndagens løp, og i begge tilfeller er Yelloly bak ham på griden.

- ANNONSE -

Seriens andre nordmann, Marius Nakken, kjørte inn til en 16. tid som sin beste tid under fredagens kvalifisering.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here