Penisvitsen fra cockpiten går viralt: – Skjønte det kom helt feil ut


DEL
Sebastian Vettel. (Foto: Ferrari Media)

De som fulgte andre fritrening i Brasil trakk muligens ekstra på smilebåndet fra den ene radiomeldingen fra Sebastian Vettel.

I all moderne tid har Formel 1-fans vært prisgitt å kunne få høre kommunikasjonen mellom fører og team, noe førerne er smertelig klar over. Det er gjenstand for ærlige meldinger, men gjerne også meldinger som man vet fansen vil sette ekstra pris på.

Det skjønte Sebastian Vettel umiddelbart i dét han skulle melde fra til teamet at «han har noe løst mellom bena».

– Jeg sa det jeg måtte si, men jeg skjønte at det kom helt feil ut. Men jeg tok vitsen og tenkte det var litt morsomt, sier Sebastian Vettel i intervjusona etter fredagstreningen.

For dem som ikke så treningen eller har fått med seg vitsen på andre måter via nettet det siste døgnet, så sa han altså følgende:

– Det er noe løst mellom bena mine, bortsett fra det opplagte. Det er noe som flyr rundt føttene mine. Jeg mener, jeg ville vært fornøyd hvis det var det du tror det er, men det er altså ikke.

- ANNONSE -

Både Formel 1 sine egne kanaler og andre sosiale medie-brukere som følger F1-sporten tett har ikke latt denne gå upåaktet hen. Her kan dere se Twitter-innlegget og den fortløpende responsen fra både andre team og andre følgere.

Det alle likevel lurte på, var hva som faktisk forstyrret kjøringa til Vettel under andre fritrening fredag.

– It was little screw, sa Vettel, for å gjengi det på riktig engelsk.

Som brura sa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here