Nå skal Ferrari ha avdekket flere av sine svakheter


DEL
(Foto: GEPA pictures/Red Bull Content Pool)

– Akkurat som at førerne foretrekker noen baner bedre enn andre, så gjelder det også for bilene.

Det sier Sebastian Vettel, som ifølge Autosport kan fortelle at Ferrari nå har jobbet intenst for å finne de områdene hvor Mercedes har fått et forsprang på det Maranello-baserte teamet.

For selv om det er Vettel som leder VM for førerne sammenlagt så langt i år, så er det Mercedes som har vært det dominerende teamet, etter at både Lewis Hamilton og Valtteri Bottas har sanket jevnt med både pallplasser og seire.

LES OGSÅ: Alonso føler han har hatt et fantastisk år

Selv om Kimi Räikkönen også har vist godt tempo i flere løp, hvor han i siste løpet før sommerferien hadde farten som skulle til for å finne, så har det ikke vært det samme styrkeforholdet blant Ferrari-gutta som vi har sett hos Mercedes.

Uansett, Vettel mener nå at Ferrari skal kunne ta igjen Mercedes sitt lille forsprang som bil gjennom at bilen utviklet ytterligere.

- ANNONSE -

(Foto: GEPA pictures/Red Bull Content Pool)

– Vi har en god forståelse for hva bilen trenger. Nå har vi hatt tid nok til å ta en nærmere kikk på et par ting og hatt fred og ro til å utbedre dette, sier Sebastian Vettel ifølge Autosport.

Han ønsker at Ferrari skal ha bedre allround-egenskaper og ikke bare være en toppbil på enkelte baner i sirkuset.

– Det er helt vanlig at det er forskjeller fra bane til bane. Akkurat som at førerne foretrekker noen baner bedre enn andre, så gjelder det også for bilene. Det er vanlig at det går litt opp og ned, men det er ikke der vi vil være. Vi vil ha den beste bilen på hver eneste bane vi kjører på. Slik har det ikke vært akkurat nå, sier Vettel.

LES OGSÅ: Sebastian Vettel forstår ikke hvorfor fans ønsker å ta selfie med ham

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here