Mercedes-mannskap ranet – fikk pistol rettet mot hodet


DEL
(Foto: Mercedes AMG F1)

Formel 1-verdensmesteren rystet etter dramatisk hendelse i forkant av Brasils Grand Prix.

Det er en kjent sak at den brasilianske bryen Sao Paolo og bydelen Interlagos er et område som er tungt utsatt for kriminalitet, og sikkerheten rundt Formel 1-sirkuset skal ivaretas ekstra i forbindelse med det nest siste løpet på kalenderen.

Likevel ble Mercedes-mannskapet utsatt for risikoen som alle frykter rundt dette løpet. Først ble det løsnet skudd, før en pistol ble rettet mot hodet til en i Mercedes-teamet, før gjerningsmennene stakk av med verdier av ukjent omfang.

Det er Lewis Hamilton som selv twitrer om dette i forkant av den tredje fritreningen som ble kjørt lørdag.

– Dette er rystende å hære. Vær så snill å be en bønn for mine gutter, som er profesjonelle nok til å være her i dag selv om de er rystet. Dette skjer hvert eneste år, og Formel 1 og teamene må gjøre enda mer. Det fins ingen unnskyldning, skriver en opprørt verdensmester på Twitter.

Mercedes bekrefter selv i en uttalelse at verdier har blitt stjålet i forbindelse med ranet, men at de involverte skal ha kommet seg unna, trygt og uskadet.

- ANNONSE -

Avisen Autosport melder også at både Williams-medlemmer og representater fra FIA var involert i samme bilkolonne som ranerne rettet seg mot i nærheten av banen, men de skal ha kommet seg unna da lysreguleringen skiftet til grønt lys.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here