Nå har Kimi oppdaget at Instagram kan være noe for ham


DEL

This time I don’t know what I’m doing. #Kimi7

Et innlegg delt av #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen)

Hvem skulle trodd at selveste Kimi Räikkönen kunne finne veien til sosiale medier?

Vel – torsdag kveld kom posten enhver Formel 1-tilhenger knapt kunne tro. Den kaldeste fisken i hele bilsportverdenen har hatt en sterk policy de siste årene om å holde seg unna sosiale medier, og sammen med lagkamerat Sebastian Vettel har han vært den eneste som ikke har hatt en offisiell bruker på sosiale medier, enten det dreier seg om Facebook, Twitter eller Instagram.

Med brukernavnet @kimimatiasraikkonen på Instagram kunngjorde finnen på sedvanlig vis sitt inntog på sosiale medier, altså helt uten noen form for entusiasme eller innlevelse.

Noe annet ville vel vært feil.

– Hei, alle sammen. Denne gangen vet jeg ikke hva jeg driver med, men la oss se hva som skjer. Dette er min Instagram. Så får vi se om du vil følge meg…… Ciao.

Med en aldri så liten referanse til uttalelsen fra Abu Dhabis Grand Prix i 2012, der altså, da han i motsetning til nå hadde full kontroll på hva han holdt på med.

På få timer har han rundet vel 100.000 brukere og over 150.000 visninger (mange trodde vel det var for godt til å være sant og måtte se én gang til, journ.anm), og Parc Fermé kan vel ikke annet enn å anbefale å følge denne brukeren – uten at vi aner noe som helst hva som eventuelt vil dukke opp i framtiden.

- ANNONSE -