«Iceman» forlenger med Ferrari


DEL
Kimi Räikkönen fortsetter i Ferrari. (Foto: Red Bull Content Pool)

Kimi Räikkönen ser dermed ingen grunn til å gi seg med det første.

Tirsdag bekreftet Ferrari en nyhet som mange har ventet lenge på, spesielt nå som silly season dras i gang for fullt.

Kimi Räikkönen blir å se i Ferrari også neste år. Kontrakten utløp etter denne sesongen, og som en av de aller største publikumsyndlingene har det hvilt stor spenning til hvorvidt Räikkönen vil fortsette i rødt, eller fortsette overhodet, i 2018.

Ferrari-president Sergio Marchionne uttalte etter Østerrikes Grand Prix at 37-åringen selv ikke hadde vist spesielt stort engasjement for forlengelse av kontrakten.

– Jeg tror Kimi bør vise større engasjement for prosessen. Det er dager jeg syns han nøler, men vi får se, sa presidenten tidligere i år ifølge Autosport.

Finnen har ikke vunnet siden sesongåpningen i Australia i 2013 for Lotus-teamet, og har siden Ferrari-returen i 2014 tatt 11. pallplasser.

- ANNONSE -

Han ligger i skrivende stund på en 5. plass i sammendraget, og kniver med Red Bulls Daniel Ricciardo om «best of the rest»-posisjonen etter at det har skilt seg ut en trio som kjemper om edle metallene.

Så langt i år har Kimi én pole position, to raskeste runder i løp, fire pallplasser, han har vært i tet i 38 runder og gjennomført 2975 runder av 3313 mulige.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here