Er du raskere på labben enn Valtteri Bottas?


DEL

Da kan du teste dine F1-start-ferdigheter med dette spillet.

Internett er flinke til å ta av når det skjer saker og ting i Formel 1-sirkuset. Hvem husker vel ikke Mercedes-sjef Toto Wolff som slo i bordet under sesongåpningen i Australia, med den påfølgende digitale kreativiteten fra datakyndige fans rundt omkring i verden i etterkant?

Eller sjåfør-generatoren som slår sammen ansiktstrekk og kjøredress med passende mix av navn?

LES OGSÅ: Internett har tatt av etter Mercedes-sjefens utagering
LES OGSÅ: Hvor fargerik Formel 1-fører klarer du å lage på egenhånd?

Valtteri Bottas tok rotta på Sebastian Vettel, både i starten og løpet ut i Østerrike sist helg. (Foto: Steve Etherington)
Uansett – Mercedes-fører Valtteri Bottas skapte ikke bare overskrifter fordi han vant løpet i Østerrike sist helg, men den lynraske starten ble en gjenstand for diskusjon både underveis i løpet og i etterkant av løpet. Toer, og VM-leder, Sebastian Vettel hevdet hardnakket underløpet at Bottas tjuvstartet, og han slet også med å forstå det i etterkant – selv om han ikke ville overprøve juryens fasit på at Bottas handlet innenfor regelverket.

- ANNONSE -

Offisielt skal starten hans ha blitt målt til en reaksjonstid på 0,201 sekunder, selv om inboard-video viser at hjulene rører på seg før startlysene var slukket. Samtidig er det en viss margin fra der bilen står til den krysser start-sensorene, så Bottas tjuvstartet ikke – selv om man kan være enig i at han tok litt av en råsjans han traff blink på.

Som følge av dette har internettets kreative sjeler våknet til live igjen. I vinduet øverst på denne siden, eller på denne linken for å få bedre nettleservindu, kan du teste dine startferdigheter. Trykk på startlysene for å aktivere dem, og trykk på nytt når de slukkes. Blir det tjuvstart, eller klarer du å slå Bottas’ reaksjonstid på 0,201 sekunder? Eøøer hvor mange forsøk trenger du for å «gamle» på starten?

Saken om dette spillet ble først omtalt av den uhøytidelige F1-bloggen WTF1.

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here