Enda litt mer avansert F1-teknologi forklart på en enkel måte


DEL

Vi har tidligere hyllet YouTuberen Chain Bear F1. Her drar vi fram noen flere prakteksempler.

Storbritannias Grand Prix er igang for fullt med treningskjøring på fredag og ettersom vi snart nærmer oss halvkjørt sesong i Formel 1, så tenkte vi å mate på med enda litt mer nerdestoff fra Formel 1-sirkuset som man enten vet fra før eller trenger en oppfriskning av.

Før sesongstart dro vi fram YouTube-kanalen Chain Bear F1 som på en unik og engasjerende måte forklarer og illustrerer alle mulige aspekter i Formel 1 som er verdt å vite noe om. Dette gir en bedre innsikt og bedre forståelse av hva som rører seg ute på banen og i pitboksen.

Øverst i denne saken har vi lagt ved hans seneste klipp i skrivende stund, som omhandler dreiemomentet i motoren og hvordan momentet i elmotorer fungerer opp mot forbrenningsmotorer.

Ellers har også Chain Bear-kanalen tatt for seg flere hendelser underveis i sesongen og forklart bakgrunnen for hvorfor ting går som det går. Ett eksempel er denne Virtual Safety Car-situasjonen fra sesongåpningen i Australia.

Dette og mer til finnes under annonsen, og du kan også i mellomtiden klikke på denne saken fra februar for å få med deg flere godbiter vi trakk fram før sesongstart.

- ANNONSE -

Aerodynamikkreglene for 2019

Vektreglene for 2019

Kunsten å kjøre forbi

Hvordan fungerer pitstoppene?

Om avkjøringssonene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here