Antyder McLaren at de vil kvitte seg med Honda?


DEL

Autosport hevder at McLaren-teamet er på frierferd til Mercedes.

Den internasjonale motoravisen hevder torsdag at McLaren nå er på utkikk etter en ny motorleverandør, etter at både sesongstarten har vært en eneste stor fiasko sett fra motorperspektiv, og forsåvidt i kjølvannet av at Honda ikke har klart å levere en konkurransedyktig motor siden gjenforeningen i forkant av 2015-sesongen.

LES OGSÅ: Hevder Alonso vil forlate McLaren etter problemene

Ifølge Autosport skal McLaren nå se etter hvilke muligheter som fins for å få en Mercedes-motor bak ryggen på Fernando Alonso og Stoffel Vandoorne.

Selv er dette spekulasjoner McLaren-teamet ikke vil være med å fyre oppunder.

– Vi ser etter noen løsninger med Honda, men vi vil ikke kommentere spekulasjoner i media, sier en talsmann ifølge Autosport.

- ANNONSE -

LES OGSÅ: Ferrari er i slaget – Alonso nådeløs mot egen bil

McLaren-sjef Eric Boullier sa blant annet tidligere denne uken at McLaren ville vært konkurransedyktige dersom de hadde kjørt med Mercedes-motor.

– Da ville vi vunnet løp igjen, sa han ifølge den spanske avisen.

McLaren har hatt en marerittstart på sesongen med alvorlige problemer under testingen i Barcelona de siste to ukene. Til sammen fikk Alonso og Vandoorne kjørt 425 runder på to uker, desidert minst av alle teamene.

På én av de offisielle Speed Trap-målingene, altså hastigheten rett før innbremsingen til første sving, så ble McLaren-bilen målt til 314 kilometer i timen, mens Sauber til sammenlikning var raskest rett frem med 332 kilometer i timen.

LES OGSÅ: Mercedes innfri, Ferrari imponerer og McLaren sliter

Autosport: Les mer om motorspekulasjonene rundt McLaren her!