Alonso føler han har hatt et fantastisk år


DEL
Foto: Andrew Hone/McLaren

Så det gjør han ingenting å ikke ha en konkurransedyktig bil?

Sett opp imot resultatene, så er det ingen andre som skaper mer blest rundt Formel 1-sirkuset enn Fernando Alonso. Enten det være seg gullkorn over teamradioen, oppsiktsvekkende uttalelser som får overskriftene til å koke, eller at han generelt er en yndling blant millioner av fans.

Spanjolen, som av mange eksperter anerkjennes som en klar toppfører på startgriden, har siden overgangen til McLaren-Honda i 2015 slitt med tempoet og ikke klart å ta en eneste pallplassering. 2017-sesongen spesielt har vært svært frustrerende, og kanskje det verste McLaren-året av alle for Alonso. Sju ganger har han brutt med motortrøbbel, og kun tre ganger har han fullført – to av dem med poeng.

5. plassene fra Ungarn i 2015 og Monaco og USA i 2016 er hans beste plasseringer siden overgangen, og i år er 6. plassen fra det siste løpet i Ungarn årets F1-høydepunkt for Alonso. Det er forøvrig verdt å nevne at Alonso klarte å kline til med løpets raskeste runde i Ungarn helt på tampen av løpet.

LES OGSÅ: Grand Prix-løpet som satte teamene på hver sine prøver

Og det er muligens den lille oppturen i Ungarn, og det faktumet at teamkamerat Stoffel Vandoorne har fullført fem runder på rad, som gjør at Fernando Alonso nå sitter og egentlig har det ganske bra med seg selv.

- ANNONSE -

– Som team kan vi ikke være fornøyde med sesongen så langt. Men personlig sett, så har dette vært en veldig, veldig god sesong for meg. Med 2017-bilene så er jeg tilbake til min gamle kjørestil, jeg føler meg mer konkurransedyktig enn tidligere. Jeg føler jeg kan henge med bra ute på banen. Indy 500 var en fin opplevelse og gokart-banen min går veldig bra. Så første del av sesongen har vært fantastisk, sier Alonso ifølge Autosport.

LES OGSÅ: Fernando Alonso er sulten på revansje i Indy 500

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here