Alonso blir å finne i McLaren-teamet også neste år


DEL
(Foto: Steven Tee/LAT Images/McLaren)

Parallelt med motorskiftet fra Honda til Renault gir Fernando Alonso McLaren-teamet fornyet tillit.

Og begrepet «fornyet tillit» brukes gjerne motsatt vei i tilsvarende kontraktsforhold, men i denne sammenhengen har spenningen ligget i hvorvidt Formel 1-stjernen har tålmodighet til å fortsette etter tre miserable år for McLaren-Honda.

Torsdag melder Autosport at spanjolen blir å finne på startgriden neste år.

– Det er fantastisk å kunne fortsette mitt forhold til alle sammen i McLaren. Hjertet mitt har sagt hele veien at det er her jeg vil være, og jeg føler meg hjemme her, sier Fernando Alonso i en uttalelse fra teamet.

LES OGSÅ: Alonso føler han har hatt et fantastisk år

Ordene er store fra spanjolen som virkelig har troen på prosjekt McLaren, til tross for at toppresultatene har uteblitt til de grader siden motorovergangen i 2015, samme år som han signerte for det legendariske F1-teamet.

- ANNONSE -

– Det er et fantastisk team, full av fantastiske mennesker med en varme og vennlighet jeg aldri før har opplevd i Formel 1. Jeg er utrolig glad for å være her, og det er vel så viktig at McLaren har de tekniske ressursene og økonomiske musklene til å kunne kjempe om VM-titler i F1. Selv om de siste årene har vært krevende, så har vi ikke glemt hvordan vi skal vinne, og jeg tror vi kan klare det ganske snart, sier 36-åringen videre.

LES OGSÅ: Sjekk ut våre syv gylne Formel 1-kuriosaer siden 2010

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here