5 av 10 løp er brutt – ingen har vært Max sin skyld


DEL
Max Verstappen i sammenstøt i første sving under Østerrikes Grand Prix. Dette er bare én av flere uhell i år uten at det er nederlenderens skyld. (Foto: Red Bull Content Pool)

Ved siden av McLaren-gutta, er Max Verstappen kanskje den største ulykkesfuglen av dem alle i Formel 1-sirkuset.

2017 har vært en marerittsesong så langt for Max Verstappen. Nederlenderen som virkelig tok Formel 1-sporten med storm med sine 17 år og allerede flere poengfangster i sin første sesong, med påfølgende kontrakt for «A-laget» og historisk seier året etter, har virkelig hatt sitt å stri med denne sesongen.

Nå er 19-åringen godt etablert i F1-feltet, og en manne vi kan forvente både pallplasser og kanskje seire av om alt stemmer. Men enn så lenge har det ikke gått hans vei totalt sett denne sesongen, men samtidig kan ikke Verstappen klandres for noen av løpene han har brutt i år. Etter halvkjørt sesong, med 10 av 20 løp på kalenderen, har Verstappen brutt halvparten av disse.

Motortrøbbel, bremseproblemer, clutchproblemer og overivrige konkurrenter – det er lite man kan få gjort noe med det. Verstappen svarte dog med en sterk 4. plass og «best of the rest» under Storbritannias Grand Prix for snart to uker siden.

Har det omsider snudd for unggutten?

På RedBull.no kan du se full oversikt over hvorfor det er endt med hele fem brutt på 10 løp så langt i sesongen for Verstappen.

- ANNONSE -

- ANNONSE -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here