14-åringen som alle forventer å bli Norges første F1-stjerne

Foto: Simen Næss Hagen
Foto: Simen Næss Hagen

Åpenhjertig Dennis Hauger forteller om motordrømmen i stort intervju.

Ikke alle utøvere så tidlig i tenårene er blitt anerkjent på samme måten dom Dennis Hauger. Det unike gokart-talentet fra Aurskog som allerede har begynt å ta en stor bilsportsverden med storm, og allerede er på radaren til flere av Formel 1-teamene.

Faktisk er teamene så opptatt av ham, at Dennis selv må rapportere hvert eneste løp han kjører, kommer det fram i et stort intervju med Dagens Næringslivs anerkjente magasinbilag D2.

LES OGSÅ: Da Dennis hamlet opp med selveste Verstappen

Men det er noe med å være 13 år, nå akkurat fylt 14, og ha et slikt forventningspress på seg. Det blir beskrevet fra «alle» motorsporteksperter at Hauger er det største talentet noen sinne på fire hjul fra Norge, og etter at vår andre lovende Dennis – Olsen – valgte å legge F1-planene på is, så er det denne 14-åringen alle nå setter sin lit til for å bli én av 20 i verdens største, dyreste og mest glamourøse bilsport.

– Jeg har alltid vært rask, uansett hva jeg har kjørt. Jeg har bare satt meg bak rattet og vært rask. Jeg tror jeg har bensin i DNA-et, sier Hauger i intervjuet med D2.

– ANNONSE –

Han har bare såvidt begynt på ungdomsskolen, men skal i år kjøre 22 løp både i Europa og USA, noe som tilsvarer 120 døgn på tur.

– Dennis «is another level». Vi er 100 prosent sikre på at han kommer til Formel 1, sier Toti Gatto til D2.

Drømmen er like tydelig som håpet er blant norske motorfans. Formel 1 er det som gjelder, og han kan med stolthet vite at ingen andre nordmenn ligger bedre an, eller har noen gang ligget bedre an, til en Formel 1-karriere enn ham selv.

– Jeg vil komme meg oppover, leve av å kjøre, og drømmen er Formel 1. Helt siden jeg var liten og så det på tv, har jeg hatt lyst til å kjøre Formel 1, sier Dennis Hauger.

D2: Sjekk ut det store intervjuet med Dennis Hauger her (krever abonnement)