Denne bilen ble natt til mandag stjålet ved Stena-terminalen i Göteborg. Her i aksjon fra Royal Rally tidligere i sommer, med norske Eyvind Brynildsen bak rattet.

Eyvind Brynildsens Polo fra Royal Rally er stjålet

Frekke tyver har tatt seg godt til rette på andre siden av grensen i natt.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Det er bilens eier Micael Jakobsson som mandag morgen kunngjorde sjokknyheten om at tyver har brutt seg inn i hans skaphenger og tatt med seg sin Volkswagen Polo GTI R5. 

Inte sättet man vill bli väckt på av polisen 😰 Håll ögonen öppna i Göteborg efter en stulen polo

Posted by Micael Jakobsson on Sunday, September 8, 2024

RALLY: Det er bilens eier Micael Jakobsson som mandag morgen kunngjorde sjokknyheten om at tyver har brutt seg inn i hans skaphenger og tatt med seg sin Volkswagen Polo GTI R5. 

Bilen ble sist kjørt under sprintrallyet i SM-veckan i slutten av juli.

– Ikke måten man ønsker å bli vekt av ppolitiet på. Hold øynene åpne i Göteborg etter en stjålet Polo, skriver Jakobsson på sin Facebook-side.

Flere hundre har allerede delt den under en time etter at den ble lagt ut.

Dette er bilen som blant annet Eyvind Brynildsen leide under EM-runden i Sverige tidligere i sommer, og for ordens skyld er den også blitt kjørt av Oliver Solberg før den gikk videre til Dennis Rådström i Sverige.

– Det var noe dritt. Det fine er at de får verken solgt den, eller noen deler uten at noen stusser. Men man må ha noe kunnskap for å få startet den, skriver Brynildsen til Parc Fermé.

Bilens skiltnummer er MCC 73J, og er chassis nummer 52 fra Volkswagen Motorsort, ifølge rallydatabasen eWRC-results.com. Bilen har den samme gjenkjennbare GK Door Team Sweden-dekoreringen som man blant annet husker fra Brynildsens kjøring tidligere i år, og er helsvart i grunnlakkeringen.

– Bilen stod ved Stena-terminalen i Göteborg, og ble sthålet en gang mellom 00:00 og 01:00 i natt, ifølge lokale innbyggere. Bilen skal ha blitt sett mellom Partille og Landvetter i dag morges, rundt fem-tiden, skriver Jakobsson videre til Parc Fermé.

Han presiserer også at det kreves en viss kunnskap for å kunne frakte bilen.

– Den som har stjålet bilen må ha mye kunnskap for å få startet den, da det er flere steg som må gjøres for å komme av gårde. Bilen hadde maks 20 liter bensin i tanken, så de han ikke ha kommet veldig langt for egen maskin, sier Jakobsson.

Om noen skulle ha tips kan Micael nås på telefon +46 70-213 17 77 eller micke@sormlandsgt.se

Powered by Labrador CMS