Bestill Parc Fermé-artikler i PDF-format

Her er ett eksempel på hvordan Parc Fermé kan leses som skreddersydd PDF-utgaven. Her er saken om da Sivert Svardal vant Bilsporttalentet i desember i fjor. (Grafikk: Parc Fermé AS)

Tenker du at Parc Fermé-artiklene kunne tatt seg bedre ut på kjøleskapet eller i sponsormappa om den så mer ut som en avis eller magasin, og ikke en evig-lang nettsak?

Eller skulle du ønske at du kunne lest Parc Fermé som om det hadde vært en fysisk avis eller et blad? Nå tilbyr vi i alle fall et lite kompromiss til dette.

På denne siden finner du et skjema hvor du kan bestille akkurat den artikkelen du vil i et PDF-format for å kunne bruke den til akkurat ditt formål. Enten du bare vil dele artikkelen med venner, familie og kolleger, eller om du vil vise den fram overfor en sponsor eller kanskje til og med dele den på Facebook slik at alle har mulighet til å lese saken uten at man må være Paddock Pass-abonnent.

Fyll ut skjemaet lengre ned, så vil du etterhvert få bestillingen og leveransen av PDF-utgaven så snart vi har mulighet. Vanlig ventetid vil være én til tre virkedager med mindre redaksjonen er opptatt med ekstraordinære ting.

Fakta og informasjon om PDF-produksjonen og betaling:

• Vår standardmal er satt opp for et stående A4-format (21,0 cm x 29,7 cm), med innhold fordelt over tre spalter og skriftstørrelse 12 for brødtekst.
• Sidene leveres i utgangspunktet over én eller to enkeltstående sider som standard, avhengig av lengde på sak og antall bilder. Det er ingen garantier for at samtlige bilder i nettutgaven vil komme i PDF-utgaven. Her kan du sjekke ut følgende eksempler for énsidig oppsett og tosidig oppsett.
• PDF-utgaven sendes per e-post så snart den er ferdigprodusert. Foruten eventuell egen markedsføring er ikke Parc Fermé disponibel for ytterligere distribusjon av PDF-utgaven. Kunden bestiller selv hvilken bruksrett som gjelder for PDF-utgaven (se valgmuligheter i bestillingsskjema). Det er ikke krav om Paddock Pass-abonnement for å bestille tilgang til PDF-utgaven.
• PDF-utgaven kan skreddersys etter kundens eget ønske hva gjelder oppsett og bildevalg. Dette gjøres mot et fastsatt tilleggsgebyr på kr 699 per påbegynte time. Ta kontakt med oss direkte på e-post dersom du har ønsker som går utover standardmalen og standardtilbudet.
• Betaling skjer per i dag kun via faktura som sendes per e-post når bestillingen er bekreftet. Vi kommer tilbake med en egen Vipps-løsning som vil fungere på lik linje med vår abonnementstjeneste. Alle priser er inklusive merverdiavgift.

Bestilling av PDF-utgave

Eksempler på bruksrett:
a) Printing/innramming til bolig, kontor, verksted e.l., sponsorpresentasjon, deling med familie, venner og kolleger og andre formål som ikke innebærer offentlig publisering.
b) Deling på sosiale medier, publisering på hjemmesider og andre offentlige plattformer, presentasjon/framvisning på stands, boder eller telt mot et offentlig publikum.
Ta kontakt om du er usikker på hvilken bruksrett som er innenfor ditt formål med kjøp av PDF-utgaven.
Valgfritt
Valgfritt
Jeg aksepterer kjøpsbetingelsene som beskrevet på denne siden, samt Parc Fermé AS sine generelle vilkår innenfor kjøpsbetingelser, samt behandling av personinformasjon.