Annonsering

Parc Fermé så dagens lys i januar 2017, og har på kort tid bygd seg opp til å bli ett av de mest attraktive nettsidene med fokus på norsk og internasjonal bilsport.

Markedsføring via våre sider vil derfor presenteres målrettet mot et konkret publikum som kan se umiddelbar verdi i annoneringen. Målet er at Parc Fermé blir et samlingssted for store og små nyheter som favner bredt om bilsportinteressen i Norge. Jo større posisjon vi klarer å ta i det digitale mediebildet både hos lesere og annonsører, jo bedre kan siden driftes og oppfylle både ønsker og forventninger til hva man ønsker å få med seg via Parc Fermé.

Det betyr at Parc Fermé er avhengig av annonseinntekter for å utvikle seg ytterligere, og vokse i takt med den store interessen som nettsiden allerede har fått på kort tid.

Parc Fermé har utviklet seg til å bli et samlingspunkt og en informasjonskilde for både motorsportinteresserte og andre medier som omtaler motorsport. Oppmerksomheten som Parc Fermé har fått både i større nasjonale medier og kanaler, og også utenlandske medier og andre nettsider, vil forhåpentligvis gjøre denne nettsiden til en attraktiv markedsføringskanal som samtidig er med på å finansiere Norges raskest voksende informasjonskanal om norsk og internasjonal bilsport.

Under kan du benytte deg av vår annonsekalkulator for å beregne hva en annonseplass vil koste deg med hensyn til enten fast budsjett, eller tidsbestemt eksponering av annonsen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hva Parc Fermé kan tilby av ulike annonseringsløsninger.

Kontaktinfo:
Simen Næss Hagen, redaktør og daglig leder
E-post: simen(a)parcferme.no
Tlf.: +47 938 44 451