I henda på Brenna-Lund: Slik passer du på at vi ikke sluntrer unna

  DEL

  Hverdagen har for mange fancy løsninger til at vi kan bortforklare eventuell manglende innsats.

  Å gå igjennom det en bilsportutøver gjør hos Fredrik Brenna-Lund er ikke bare spennende fysiske utfordringer, men det er også en mental prøvelse. Spesielt når første hovedutfordring fra Fredrik er like klar som den er enkel:

  – Du skal opp om morran og gå minst 20 minutter. Hver dag. Hver eneste dag. Og aller helst før halv 8.

  Det er en nesten lik vond melding som et dødsbudskap å få for en skrott som ikke er laga for å stå opp før reprisen på God Morgen Norge er ferdig.

  Men det blir verken god journalistikk eller godt utbytte av et verdifullt opplegg fra en landslagstrener hvis man ikke biter tennene skikkelig sammen og gjør dette ordentlig. Husk på, dette er bare innholdsfortegnelsen på en treningsroman som våre beste utøvere begynte med for mange år siden, og fremdeles er de ikke kommet halvveis boka si enda. Da kan ikke Parc Fermé tape terreng før første kapittel er startet.

  Selv om dette primært er en videoserie, så er det begrenset hvor mye vi kan klemme inn i episoder på tre-fire minutter. Dette er ikke bare snakk om en enkelt samling med Brenna-Lund en eller to ganger i uka, men det er snakk om kontinuerlig aktivitet og livstilsendring hver eneste dag. Derfor har du andre muligheter til å gå dette prosjektet etter i sømmene når kameraene er av:

  - ANNONSE -

  Strava: Selv benyttes en Polar-klokke med pulsbelte til enhver aktivitet av minste betydning, som igjen lagres på telefonen, som igjen synkroniseres med treningsappen Strava. På denne linken kan du se at vi er i aktivitet hver eneste dag, og hvis du selv har en Strava-bruker, så kan du spore hver eneste morgentur eller treningsøkt som blir gjort.

  Snapchat: Følg parcfermeno på Snapchat for fortløpende smakeprøver av hva vi begir oss ut på. Korte snaps vil hele tiden bli lagt ut av hver minste lille ting vi utsetter oss selv på. Men hovedforestillingen skjer selvfølgelig i videoserien på disse nettsidene.

  Om du gikk glipp av første episode? Få et gjensyn her:

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here