Sjekk ut Tor Andrés heftige høydepunkter fra 2017-sesongen


  DEL

  Intet ny inngang på året uten de beste klippene gjennom Tor André Børresens kameralinse.

  Riktig nok har du kanskje lagt merke til at fjorårets versjon er noe kortere enn tidligere versjoner. Den dedikerte videofotografen fra Biri har i år vært mindre tilstede enn tidligere, men likevel fanget en del heftige situasjoner som er funnet verdig en plass i videovinduet øverst.

  NM-løpene i rally er blitt mindre prioritert i 2017 enn tidligere, men til gjengjeld er det samlet inn flere heftige klipp fra VM-løp som Sverige og Finland, og i tillegg kom det ganske så mye spektakulært ut fra både Formula Offroad motorshowet på Lillehammer.

  Blant bilsportinteresserte YouTube-brukere er Tor André Børresen blitt fanget opp internasjonalt, hvor også flere profilerte nettsteder og mediehus som Rallye-Magazin og Unilad har delt Børresens videoer. Også profilerte utøvere fra Norge og utlandet deler til stadig vekk videoene hans.

  Av Børresens 226 videoer er visningsrekorden på høydepunktene fra 2012-sesongen, med 1.166.175 visninger i skrivende stund, tett fulgt av høydepunktene fra Rally Finland. Generelt går videoene fra Finland og Sverige meget godt med hundretusenvis av visninger for den bilsportinteresserte videofotografen.