Sjekk Oliver og Petter duellere sammen for første gang

WATCH AGAIN: Gymkhana GRiD Finals 2018

Miss the Gymkhana Grid 2018 semis, final and 3rd place races? Rewatch all the action here, including a semi-final against my dad… it was a very exciting one!

Slået op af Oliver Solberg i Lørdag den 1. december 2018

Det skilte i praksis tre tideler mellom far og sønn under showløpet Gymkhana Grid i Sør-Afrika.

Mens norsk bilsport feiret seg selv under BILSPORT18-arrangementet på Gardermoen lørdag kveld, var far og sønn Solberg på plass i Sør-Afrika, én uke etter VM-finalen i rallycross, for å stille til start i det tradisjonsrike Gymkhana Grid – et konsept sterkt utviklet av Ken Block og hans hovedsponsor Monster.

Mange har allerede fått med seg at det var en ren familieduell i semifinalen i firehjulsdrift-klassen, der Petter stod på startstreken i sin Rallycross-Polo, mens Oliver fikk disponere pappas eldre Citroën Xsara WRC.

Og med litt motortrøbbel gjennom helga til tross, så skulle det bli et bikkjeslagsmål om tidelene mellom far og sønn. Selv om Petter var å regne som en soleklar forhåndsfavoritt, også av Oliver selv, så skulle duellen vise seg å skille kun noen få tideler i praksis, fortsatt i favør Petter.

Oliver kjørte nemlig raskere enn Petter i det andre «runet», men fordi han var borti en hindring, så fikk han en tidsstraff på to sekunder. Uansett, Oliver tok bronsefinalen, mens det var Johan Kristoffersson som vant hele løpet i duell mot nettopp Petter Solberg.

I videoen øverst, fra tidskoden 56:03, kan du se begge semifinale-duellene mellom Petter og Oliver Solberg.

– ANNONSE –