Sjekk disse unike bildene fra Oliver Solbergs kométkarriere

DEL
Oliver Solberg gratuleres av pappa Petter med seieren i 85-klassen i crosskart på Krabyskogen i 2011. (Foto: Simen Næss Hagen)

Han er i ferd med å bli en stjerne på ordentlig. Men du har neppe sett alle disse bildene fra oppveksten med kjøredressen på.

Lørdag tok han sin andre seier av to mulige i en R5-bil. Dette samtidig som fjeset hans ruller og går på kinolerreter over hele landet, og snart på tvers av landegrenser.

Oliver Solberg har på mange måter løsrevet seg fra pappa Petter når det kommer til egen profil, kjendisstatus og håndtering av fans - selv om filmen «Born2Drive» viser en helt eksepsjonell og unik bånd av kjærlighet og følelser mellom far og sønn.

Parc Fermés redaktør fulgte tilfeldigvis crosskartsporten en del i den perioden hvor Oliver Solberg var i startgropa av sin karriere. Siden har vi fulgt ham fram til den røde løperen utenfor Colosseum Kino forrige uke.

Mens hans profil bare vokser og vokser i Norge, så tenkte vi å hylle hans vellykkede kinopremiere og fantastiske innsats med et unikt bildegalleri vi aldri...

For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here