Sjekk den dramatiske MotoGP-avslutningen på Red Bull Ring


  DEL

  Marc Marquez prøvde å ty til alle midler for å øke VM-ledelsen, men klarte ikke overliste Andrea Dovizioso fra å ta årets tredje seier.

  Men spanjolen Marquez leder likevel MotoGP sammenlagt med 16 poengs forsprang på italieren «Dovi», og sammen med Maverick Viñales har alle de nå tre seire hver denne sesongen.

  Likevel var det ikke slik at Marquez sikret en 2. plass og en fremdeles grei ledelse i sammendraget under løpet på Red Bull Ring i Østerrike. For de siste rundene bar preg av en intens duell mellom de to beste sammenlagt, noe du kan se i videoen øverst.

  Klimakset kom i aller siste sving der Marquez gjorde et desperat forsøk på å snike seg inn foran «Dovi» like før mål. Først i utgangen av nest siste sving der han prøvde å få fart på yttersiden, før han krysset inn på innsiden av «Dovi» og nærmest blokkerte ham i utgangen.

  Italieren visste råd og holdt igjen for heller å akselerere forbi Marquez, og stormet mot mål, samtidig som han slang armen opp i været for å gi uttrykk for hva han mente om den forbipasseringen.

  Andrea Dovizioso og Marc Marquez i champagnesprut på seierspallen i Østerrike. (Foto: Red Bull Content Pool)

  Stjerneskuddet for året, Maverick Viñales har fått en tøffere utviklingen på sesongen etter at han åpnet året med et brak. Ikke siden løpet i Frankrike har den unge spanjolen stått på toppen av seierspallen, og i Østterike ble det bare med en 6. plass, mens lagkamerat Valentino Rossi endte på 7. plass. Beste Yamaha-sykkel ble Tech 3-føreren Johann Zarco på 5. plass.

  - ANNONSE -

  Dani Pedrosa tok forøvrig tredjeplassen i løpet.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here