«On this day»-spalte under utvikling – nå trenger vi din hjelp


  DEL
  29. juli i år var Christian Krognes med på å vinne 24-timeren på Spa-Francorchamps. En historisk begivenhet i norsk bilsportsammenheng, som kanskje blir fort glemt? Dette, og mye annet som har skjedd – nasjonalt og internasjonalt, nordmenn eller ikke – det vil vi bidra til å komme med årlige påminnelser om. (Foto: Blancpain GT Series)

  Hvilke store og små hendelser fra det nasjonale og internasjonale bilsportmiljøet mener du fortjener en årlig påminnelse?

  1. januar 1945 ble Martin Schanche født. 1. mai 1994 omkommer Ayrton Senna under San Marinos Grand Prix på Imola. 9. november 2003 ble Petter Solberg verdensmester i rally. 16. februar 2007 arrangerer Norge sitt første VM-løp i rally.

  Nei, vi er ikke akkurat Wikipedia, men som et ledd i vår stadige utvikling, så er vår ambisjon fra neste år daglig å publisere påminnelse om hva som gikk for seg på akkurat denne dagen tilbake i historien. Ofte kalt «on this day…» i mange andre sammenhenger.

  Vi jobber daglig med dette, men det er vanskelig – for ikke å si umulig – å komme over alt av relevans for norske lesere uten at noe går . Og når dette «går live», etter planen fra 1. januar, så vil vi helt sikkert glemme en del sentrale hendelser som har skjedd oppigjennom historien.

  Men – det er verdt et forsøk. Og da trenger vi din hjelp! I kontaktskjemaet under annonsen kan du sende inn den hendelsen du mener vi bør trekke fram hver dag. Det er ikke mer enn hva som skjedde, hvor det skjedde og når det skjedde som trengs. Store detaljer, funfacts og andre anekdoter er ikke vesentlig i denne sammenheng.

  Vi vil også dele ut en premie som en påskjønnelse til én eller flere som bidrar. Hva dette konkret blir skal vi komme mer tilbake til. Det viktigste er at du ønsker å hjelpe oss. På forhånd – hjertelig takk!

  - ANNONSE -

  [contact-form to=”post@parcferme.no” subject=”On this day-spalte”][contact-field label=”Navn” type=”name”][contact-field label=”Telefon” type=”text”][contact-field label=”E-post” type=”email”][contact-field label=”Hendelse (husk dato og årstall)” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here