Nå har begrepet «VG-lista» fått en ny betydning for motorinteresserte


  DEL
  (Screenshot: VG+)

  Mange kjente navn, men garantert noen du knapt hadde hørt om også. Slik rangerer riksavisen de beste motorsportutøverne basert på prestasjoner, status og framtidsutsiktene.

  Kåringer og rangeringer er alltid gøy. Spesielt fordi det aldri vil bli en totalt enighet om hvem som fortjener den og den plassen, den og den prisen og så videre.

  Men nå har i alle fall VG, også i samråd med blant annet Parc Fermé, gjort et forsøk om nærmest å skape en bilsportens Billboard. Om ikke topp 100 så endte i alle fall riksavisen på 58 kjente og kjære, og mindre kjente og kjære navn, i et meget bredt spekter av motorsportgrener.

  Selv ikke den årlige bilsportgallaen klarer å samle et bredere sett med motorsportnavn, litt fordi denne listen også inkluderer grener med både to hjul og grener fra vannet.

  I tillegg til de «vanlige» grenene som rallycross, rally og racing, så har vi representanter i drifting, båtrace, gokart, snøcross, motocross, speedway, jetski, trial, roadracing og dragrace. Åtte av utøverne på VGs liste er kvinner.

  Uansett, med tanke på at dette er VG sin liste som ligger innenfor deres abonnementtjeneste VG+, så må vi bare henvise til denne linken for å gi dere den fulle lista over hvem VG mener er de 58 største motorsportutøverne fra Norge.

  - ANNONSE -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here