Mistet plassen til helgens 24-timers i siste sekund


  DEL
  Foto: Simen Næss Hagen

  Fire nordmenn sesongdebuterer med 24-timersløp til helgen. Men egentlig skulle det vært fem.

  Forrige uke kunne vi avsløre at Oskar Sandberg blir neste nordmann som kan leve av bilsport, med sesonginnledning under 24-timeren i Dubai først kommende helg, for Sorg Rennsport i en BMW M235i.

  Han får også selskap av nordmennene Marius Nakken (Porsche GT3, MRS), Anna Rathe (KTM X-BOW, Reiter Engineering)  og Einar Thorsen (BMW M3, Cor Euser Racing).

  En han ikke får selskap av, er Porsche-fører Dennis Olsen, som skulle representere det tyske teamet Attempto Racing. 20-åringen tok flyet tidligere denne uken, men da han ankom Dubai, fikk han vite at setet var kjøpt opp av en annen.

  – På grunn av en avgjørelse i siste liten fra en team-sponsor, så får jeg likevel ikke deltatt i 24-timeren i Dubai. Det er bare å ønske alle Porsche-førere og mine norske venner lykke til. Jeg håper å være tilbake i et langdistanseløp så raskt som mulig, sier Dennis Olsen.

  – Hva tenker du om å reise helt ned til Dubai uten å få kjørt en meter?

  - ANNONSE -

  – Først og fremst skulle jeg ned dit for å coache en fører som kjører i Porsche Challenge Middle East – og jeg fikk gjort jobben jeg skulle der. Men selvfølgelig var det kjipt å reise hjem tidligere enn planlagt, men muligheten for å kjøre en 24-timer kommer forhåpentligvis tilbake om ikke så lenge, sier Olsen til Parc Fermé.