Kjørte seg opp fra B-finale – vant juniorlandsfinalen i aller siste sving

  DEL
  Ole Henry Steinsholt. (Foto: Stian Ormestad/bilcross.no)

  Ole Henry Steinsholt til topps på hjemmebane blant Norges beste juniorførere i bilcross.

  Denne helgen ble det uoffisielle norgesmesterskapet for bilcross-juniorer avholdt, mest kjent som Juniorlandsfinalen, på Grenland Motorsportsenter utenfor Skien. Over 120 kvalifiserte deltakere stilte til start, men det var hjemmefører Ole Henry Steinsholt som gikk hen og vant A-finalen.

  Unggutten, som har gjort seg bemerket med rallycrosskjøring både i England og nå i juniorklassen hjemme i Norge, hadde kvalifisert seg til A-finale via B-finalen som han hadde trukket til tross for tre heatseire innledningsvis.

  Men i finalen gikk det altså veien for unggutten i Opel Astra, som kjører for arrangørklubben NMK Grenland. Og det i aller siste svingen da Per Magne Svardal åpnet en luke hvor det akkurat var plass til Steinsholt.

  – Dette trodde jeg ikke! Jeg var bra med i starten, men fikk en smell og bilen ble helt forferdelig å kjøre. Jeg kom ut som nummer to fra alternativsporet, men det var en luke i siste sving. Jeg måtte prøve da han åpnet døra, og det gikk, utbryter en lykkelig Ole Henry Steinsholt overfor Bilcross.no.

  Svardal ble nummer to, mens Christian Hobæk ble nummer tre.

  - ANNONSE -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here