Ingen sørgelig helg for Sandberg og Sorg Rennsport

Debuterte i nytt team med klasseseier i 24-timersløpet i Dubai.

Publisert

Tre nordmenn var å finne på resultatlistene etter at 24-timersløpet på Dubai Autodrome ble gjennomført denne helgen.

Best av de norske ble Oskar Sandberg sammen med Sorg Rennsport i deres BMW M235i cup, som totalvant klassen, og til slutt endte på 45. plass etter å ha gjennomført 497 runder på 5,4 kilometer lange banen.

– Dette er min største opplevelse og seier. Fantastiske omgivelser og et seriøst og profesjonelt team som har vinnerambisjoner, sier Sandberg strålende fornøyd.

Sandbergs raskeste runde var 2:19.354, mens José Manuel de los Milagros hadde teamets raskeste runde på 2:19.228. Nesbuen kjørte totalt 6,5 timer av løpets 24 timer, samtidig som han fikk gjennomført tre timer med trening og kvalifisering. Ikke verst med over ni timers kjøring i løpet av en løpshelg.

Trønderen Anna Neergaard Rathe og hennes Reiter Engineering ble nest sist av de klassifiserte/fullførte, på en 72. plass med 336 runder.

Marius Nakken og hans team MRS, i deres Porsche 991, måtte bryte 284 runder og ble dermed ikke klassifisert på løpets totalliste.