Her forvandles Ullevaal stadion til en stor motorsportarena


  DEL

  Gress, ball og fotballsko byttes ut med jord, ramper og action som kun motoriserte kjøretøy kan by på.

  Det er motocross-profilen André Villa som er initiativtaker bak Ullevaal Xtreme, der hele Ullevaal Stadion blir stengt for fotballaktivitet for skape action og underholdning for alt som durer og går på både to og fire hjul.

  I videoen øverst kan du se en «timelapse» av hvordan Norges nasjonalarena for fotball blir forvandlet til en motorsportarena hvor det er plass til omlag 25.000 tilskuere på tribunen, og det er ikke småtteri av en jobb som blir lagt ned for arrangementet lørdag 16. juni.

  Norsk skihopper fikk guttedrømmen oppfylt i Monaco

  Sist noe liknende skjedde i Norge har vært i forbindelse med Solberg Extreme Motorshow, primært ved Telenor Arena på Fornebu, samt Viking Stadion utenfor Stavanger.

  Selve bilshowet skjer på utsiden av arenaen tidligere på dagen, mens det som skjer inne på fotballbanen vil omhandle motorsykkel, sparkesykkel, BMX og snøscootere. Totalt 400 lastebillass med jord er kjørt inn, og det er satt opp ramper, hopp og ikke minst et 12 meter høyt tårn.

  - ANNONSE -

  Hyller «Norges råeste bakkeløp» – nå tar Petter ferien sin i Troms

  Selv om det er grener utenfor bilsporten som blir hovedattraksjonen, har André Villa lenge hatt et ønske om å forene flere av motorsportgrenene og vil vise fram dette på helgens Ullevaal Xtreme som skjer hele lørdagen.

  – Jeg har alltid ønsket å forene og vise frem en rekke sporter som jeg vet er veldig populære, men som kanskje havner i skyggen av de mer tradisjonelle idrettene i Norge. Alle som er nysgjerrige på bilsport, motorsykkelsport, sparkesykkel, skateboard og BMX bør ta turen på førshowet, sier André Villa i en pressemelding.

  Norges Bilsportforbund er til stede med egen stand, og det blir lagt opp eget opplegg med gokart, Formel 4, dragster, drifting, bilcross og rally.

  – Norsk Bilsport vil være tilstede på Ullevaal Xtreme med et klart mål om rekruttering. Kommunikasjonen vår er «Norsk Bilsport – alt starter med karting», forteller Glenn Løvberg, sponsor- og markedssjef i Norges Bilsportforbund, i pressemeldingen.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here