Her blir du litt mer kjent med det nye DiRT-spillet

Spillutviklerne gir mer sniktitt gjennom spennende intervjuer med Petter Solberg og Kris Meeke.

Parc Fermé var blant de aller første mediene både nasjonalt og internasjonalt som lanserte nyheten om DiRT 4, hvor blant annet vår egen Petter Solberg spiller en sentral rolle i spillet, både i utvikling og også med voice-overen inne i spillet.

LES OGSÅ: Nytt spill presenteres med Petter Solberg i hovedrollen

Nå har Codemasters, som har produsert spillserien, vist fram nye biler og gitt enda større inntrykk av spillet som kommer for salg 9. juni til PS4, Xbox One og PC.

I videoen får vi blant annet se rallycrossbilene til Honnigan Racing Division (Ford Focus), Münnich Motorsport (Seat Ibiza) og selvfølgelig Petter Solbergs egen DS3 fra i fjor, og vi får også se Peugeot 205 GTi, antakeligvis en av novice-bilene i spillet.

Videoen tar også litt mer dypdykk i Your Stage-funksjonen, der spillet gir muligheter for å lage sin egen etappe. Ikke sving for sving, men med gode nok preferanser kan du skape en «random» etappe på dine premisser, som kameraten din ikke kan ha pugget på forhånd før det er gaming-time. Og Petter Solberg selv har lyst til å lage sin egen etappe som han vil utfordre sine fans til.

– ANNONSE –

LES OGSÅ: Hva nå, Citroën – er det på tide å starte med blanke ark igjen?