Fra bilsportstjerne til filmstjerne – alle ville ha en bit av Oliver

DEL
Både publikum og presse flokket seg rundt Oliver Solberg. Og akkurat som bilkjøringen har han også lært av pappa Petter hvordan man skal ta vare på all oppmerksomheten rundt seg. (Foto: Simen Næss Hagen)

Surrealistiske scener på den røde løperen for Oliver Solberg.

(OSLO): Han har gått fra «bare» å være sønnen til Petter Solberg til å dyrke sin egen profil. Ikke bare gjennom resultater og karisma i media, men også nå gjennom en helt egen spillefilm som det har vært stort fokus rundt siden nyheten ble sluppet i fjor sommer.

Søndag fikk en drøyt tusentalls mennesker, både familie, venner, presse og andre inviterte en eksklusiv førpremiere som vises for et åpent publikum på norske kinoleretter fra fredag 8. februar.

– Jeg er nervøs. Det ble jeg nå, faktisk. Jeg «shaker» litt. Men mest fordi jeg kanskje er litt flau over at det er så mye folk her, sier Oliver Solberg til Parc Fermé på den rød løperen, en drøy halvtime før filmvisningen.

Pernilla, Oliver og Petter Solberg foran Oslo Colosseum i forbindelse...
For å få tilgang til hele saken, må du enten kjøpe All articles 1 month access or All articles 1 year access eller enkelttilgang til saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here