Disse investeringene på 2,8 millioner skal bilsportforbundet gi tilskudd til


  DEL

  To millioner kroner skal Norges Bilsportforbund bidra med til investeringer. Her er de første 850.000 av dem.

  Onsdag presenterte NBF den første runden med tilskudd som de skal bidra med til klubber som har ulike formål med investeringer. Totalt har de en pott på to millioner som skal deles ut over to runder, og i første runde skal 856.274 av dem deles ut.

  Pengene kommer fra spillemidler som bilsportforbundet har fått øremerket til sikkerhetsutstyr. Som de fleste vet står sikkerheten i høysetet generelt i bilsport, og flere klubber og anlegg skal nå utbedre dette.

  Disse får tilskudd til utstyr

  Blant annet VM-arenaen på Lånkebanen på Hell hvor det skal investeres i et FIA-sertifisert gjerde, som har en kostnad på over 306.000 kroner. NBF bidrar her med 92.055 kroner, altså cirka en tredjedel som tilsvarer den prosentandelen som gjelder alle bidrag. KNA Solør har den største enkeltinvesteringen, og får således den største enkeltsummen fra forbundet. Pixel lysanlegg investeres for 496.005 kroner, der 148.802 kroner kommer fra forbundet.

  Totalt er det investeringer for 2.854.246 kroner fra klubber som har fått sine søknader innvilget, hvor 856.274 kroner av dem er tilskudd fra Norges Bilsportforbund. Det betyr at det gjenstår i underkant av 1,2 millioner kroner. Søknadsfristen for neste runde går ut 1. desember 2018.

  - ANNONSE -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here