Bilsportpresidenten med klar oppfordring til varsomhet på sosiale medier


  DEL
  President i Norges Bilsportforbund, Per Madsen. (Foto: Simen Næss Hagen)

  I forbindelse med åpningstalen under Bilsport18-avslutningen i helgen, hadde president Per Madsen spesielt én viktig påminnelse å komme med til alle som er aktive i bilsporten.

  Den årlige premieutdelingen og gallamiddagen til Norges Bilsportforbund var i år slått sammen med en rekke konferanser og foredrag, samlet under tittelen Bilsport18. Høydepunktet for helgen skulle bli den tradisjonsrike gallaen hvor alle medaljevinnere på tvers av bilsportgrenene, nasjonalt og internasjonal, fikk sin velfortjente oppmerksomhet, i tillegg til prestisjefylte utdelinger om Greta Molanders Fond, Bilsporttalentet, Årets drivaksel og Årets bilsportutøver for å nevne noen.

  Tradisjonen tro ble også festaftenen innledet med en innholdsrik tale og oppsummering fra president Per Madsen. Fra styrets hold kunne han virkelig konstatere at 2018 var et godt norsk bilsportår, spesielt fra et breddeperspektiv.

  – Vi er fornøyde med utviklingen og bredden som norsk bilsport leverer. Det er ekstremt viktig og gledelig for alle som elsker denne sporten, sa Madsen fra talerstolen.

  Men utover sitt vanlige budskap og oppsummering om hvordan bilsportsåret har vært og hvordan ståa er for norsk bilsport, så benyttet Madsen også anledningen til å minne om varsomheten i sosiale medier, med en bønn om at man viser folkeskikk og god oppførsel i situasjoner hvor ting eskaleres til det negative.

  – Jeg vil benytte anledningen til å minne om at bilsport er, for de aller fleste av oss, en hobby hvor vi skal ha det moro og la det være et høydepunkt i hverdagen. Da er det viktig at vi behandler hverandre med respekt. Rett og slett være snille med hverandre. Feil bruk av sosiale medier kan ødelegge utrolig mye mellom venner og bekjente, kamerater og konkurrenter. Vær på vakt, og tenk først, selv om det koker under hjelmen eller capsen. Bruk hodet og vis respekt for hverandre, sa Madsen klart og tydelig.

  - ANNONSE -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here